8 Kasım 2012 Perşembe



Arka Kapak Yazısı:
"..Sevdiklerimin yüzlerine düşen gölgelerin yarattığı değişik lekelere bakıp, anlamlarını okuyorum gizlice. Neler olacağına dair bir his kaplıyor içimi. Gördüklerimi kimselere anlatmıyorum. Bir ben biliyorum..."

"Saklanan bir çocuk, yıllarca gizlenmiş bir melek, kaybedenlere adres soran bir kayıp, hatırlarını ütüleyen bir ev hanımı, şiirlerini unutmuş bir şair, tüm suretlerini yok etmiş bir kadın, yüzlerdeki gölgeleri okuyan bir adam, falında çıkan kadını bekleyen bir talihsiz, bir rüya koleksiyoncusu, kuyruklu yıldız bekleyen bir genç, içinden tren sesleri geçen bir korkak, adresini şaşırmış bir mektup, evlerinde gönüllü hapis insanlar, dikenli teller, menekşeler, ağaçlara tırmanan hayaletler, unutulmuş çocuklar, karamel kokan bir ada... Bunların öykülerini sahici bir idlle, eskimiş fotoğrafları anımsar gibi anlatıyor Deniz Moralıgil" Aydın Şimşek


Kitap tanıtımının tanıtımı için yazdım bu postu.
Severek takip ettiğim Vladimir'in Derdi isimli blog yazarı arkadaşımızın  kitabıdır.
Paylaşmak istedim..

7 yorum:

  1. Gonca'cım sayende yakaladım bu haberi:) paylaştığın için teşekkürler, Vladimir benim de severek takip ettiğim bir blog yazarı, kitabını okumak için de sabırsızlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. okuru bol olsun arkadaşımızın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tanıtım günü haberini sizden almıştım maalesef katılamadım :(

      Sil
  3. Merhabalar sevgili arkadaşım.. Çok güzel bloğunuzu sevgili Mehtapçığımın bloğunda gördüm ve hemen koşup geldim. Kitap ilginiz ve bilginiz çok hoşuma gitti. Artık bloğunuzun yakın bir takipçisiyim. Allah kızınıza da uzun ömürler versin maşallah.. Benim de bir kızım var ama kızım ellerinizden öper büyüdü artık 19 yaşında..
    Siz de benim bloğumu ziyaret ederseniz inanın çok çok mutlu olurum...
    Çok çok selam ve sevgilerimle...
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir arkadaşın bloğunda yorumunuzu gördüm ben de bloğunuzu arıyordum adres yazmanıza çok sevindim :) hemen geliyorum..

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim tanıtım için. Benim için çok önemli bir ilk kitap.. Benim 2007- 2009 umun yazın anlamında bir özeti gibi. :)

      Sil