6 Mart 2012 Salı

Sen Kimsin

Pazartesinin dayanılmaz çekiciliği , İrem'İn iş yerimize gelmesi ile daha bir şenlendi .Nedendir bilinmez anne babanın iş yeri hep cazip gelir çocuklara.Ben küçükken de böyleydi, annem ve babam sınıf öğretmeni olmalarına rağmen..sıralardan diğer sıralara..
Mesai bittiğinde arkadaşlarımızın da katılımı ile sinemaya gittik.Sen Kimsin'i izledik , Tolga Çevik kendine has tarzı ile iyi iş çıkartmış.Son zamanlarda ekranda görünmeyen Köksal Engür, Toprak Sergen, Pelin Körmükçü de rollerinin hakkını vermişler.İlk yarı da eğlenceliydi fakat ikinci yarı gülmeden geçirdiğimiz bir sahne olmadı denebilir.İrem çok eğlendi.Dedektifin sakarlıkları yok artık diyeceğimiz cinsten, İsmail abi 'nin katıldığı diyaloglar ise tatlı bir nasıl yani 'lere dönüşüyor :)
Konusu şöyle ;
Tekin (Tolga Çevik) ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail Abi (Köksal Engür), kaybolan bir kızı bulmak için, hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikaye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum, kim suçlu birbirine karışır. Hafiyelerimizin tek bir hatası vardır, o da kendi yöntemlerini kullanmak!Tolga Çevik'in başrolünü üstlendiği 'Hayırdır Tekin!' filminde, Köksal Engür, Toprak Sergen, Pelin Körmükçü ve Zeynep Özder rol alıyor.Yönetmen: Ozan Açıktan.
 BKM filmin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Tolga Çevik, Levent Pala ve Ozan Açıktan yazdı.








Bu filmin üzerine Son izlenir mi ? izlendi bile.Olaylar  biraz çözülmeye başladı, bazen bu kadar gizemli değil belki de herşey çok net diye düşünüyorum.


Üzerine Klon okunur mu , o da oldu , okundu .. sonra çeşit çeşit rüyalar tabii.. Neyse yeni bir gün ve buradayız işte..

2 yorum:

  1. merak ediyordum.bilgiler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bu benim de merak ettiğim bir filmdi, paylaşımınız için teşekkürler:)

    YanıtlaSil